Workshops

De Groene Keuken biedt in 2023 enkele workshops op individuele inschrijving aan in samenwerking met de Volksuniversiteit. De eerste twee zijn gepland voor 7 maart (koken van een gezonde, volwaardige vega(n) maaltijd) en 3 april (koolhydraatarme alternatieven voor pasta en rijst). Zie de site van de Volksuniversiteit voor informatie en aanmelding! (www.volksuniversiteitoss.nl/culinair) De workshops vinden natuurlijk plaats in De Groene Keuken. Daarnaast wordt een beperkt aantal eigen workshops op vrije inschrijving georganiseerd.

Wilt u met een eigen groep een workshop afspreken? Neem dan contact op! De Groene Keuken biedt standaard de volgende workshops voor groepen aan: een driegangen-, uitgebreide en culinaire workshop. In overleg zijn allerlei varianten daarop mogelijk, wij leveren graag maatwerk!  

Kinderkookles - (nog in te plannen)

De les start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur (inclusief de maaltijd). Het gaat door bij minstens vier aanmeldingen, er kunnen maximaal acht kinderen/tieners (leeftijd omstreeks 10 tot 16 jaar) meedoen. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Inschrijven kan tot uiterlijk ... via het contactformulier op deze site, whatsapp (telefoonnr. 06-50532131) of e-mail (info@degroenekeuken-uden.nl).

Workshops op individuele inschrijving
Momenteel zijn er twee workshops ingepland via de Volksuniversiteit:
3 april (thema alternatieven voor pasta en rijst)
6 juni (koken van een gezonde, volwaardige vegetarische maaltijd). Inschrijven via de site van Volksuniversiteit Oss e.o.


Woensdag 10 mei 2023 - Libanese mezze

Heerlijke Libanese vega en vegan hapjes en gerechtjes, die we uiteraard gezellig samen proeven.

Tijd: 17.00 - 21.00 uur
Kosten: EUR 49,50 per persoon
De workshop gaat door bij minimaal vier inschrijvingen

Aanmelden via het contactformulier of e-mail (info@degroenekeuken-uden.nl)

 

Naar contact