De Groene Keuken

In het kort

De Groene Keuken is een initiatief van Ylse van Lanen uit Uden, traditioneel opgeleid tot diëtist maar actief op allerlei terreinen. De term "Bourgondisch diëtist" omschrijft haar nog het beste; genieten van lekker eten, maar wel gezond, grotendeels plantaardig en graag duurzaam. Omdat zij met die voorkeuren in Uden nauwelijks maaltijden kon afhalen, laat staan echt verrast kon worden in restaurants, besloot zij het heft dan maar in eigen hand te nemen. Zij verbouwde een afgeleefde bedrijfsruimte tot een prachtige, multifunctionele keuken waar van alles mogelijk is op het gebied van gezond en duurzaam eten en (leren) koken.

 

De Groene Kamer
De Groene Keuken beschikt ook over een Groene Kamer; een ruimte voor groepen tot zo'n 16 personen voor een lunch, diner of bedrijfstraining, al dan niet gecombineerd met een kookactiviteit. Op maat is heel veel mogelijk, neem gerust contact op!