« Nieuwsbrief 9 januari 2023

Gepubliceerd op 09-01-2023

Beste lezers van de nieuwsbrief: aan jullie allemaal de beste wensen voor dit nieuwe jaar! Dat het maar een vrolijk, gezond en vooral GROEN 2023 mag worden!

Eten in De Groene Kamer
A.s. donderdag 12 januari is er Indiaas buffet in De Groene Kamer. Genieten van een soepje vooraf en dan onbeperkt curry's, rijst, relish, raïta, chutneys en samosa voor EUR 23,50 per persoon.
Dat is nog eens gezond genieten met een goed gevoel in het nieuwe jaar, zonder al te veel calorieën en boordevol gunstige voedingsstoffen zoals gember en kurkuma!
Reserveren kan via e-mail of whatsapp t/m dinsdagavond. Drankjes gaan op zelfbediening, u turft het aantal op een briefje.

Afhaaldagen: 13 en 14 januari a.s.
Er kan weer afgehaald worden, Indiaas deze keer. Zie de site onder 'afhalen en bezorgen'.

Elke vrijdag afhaalpunt
Sinds eind vorig jaar kunnen er op vrijdagen bestellingen worden afgehaald die u zelf plaatst bij Op 't Maxend, Bram's Hofke en/of BoerInNatuur. Een vaste klant van De Groene Keuken komt elke vrijdag langs en haalt dan yoghurt en kefir op van BoerInNatuur, een geitenkaasje van Op 't Maxend en een groentetas van Bram's Hofke. Hij zou anders zelf bij deze drie adressen langs moeten gaan en dat is een flinke tocht, die veel tijd kost én - indien per auto - druk legt op drie buitengebieden (Slabroek, Maxend en Trent).
Er vinden inmiddels elke week nieuwe ontmoetingen plaats met allerlei enthousiaste mensen uit de duurzame wereld, die graag meedoen met het initiatief. Het is duidelijk dat dit wel veel tijd kost. Maar gelukkig kunt u dus ook nu al veel producten op één plek - De Groene Keuken natuurlijk - ophalen!
Op 't Maxend heeft in het Groene Winkeltje ook een aantal heerlijke zoetigheden staan (zie foto) die u ter plekke kunt kopen (geldkistje aanwezig).

Kinder/tienerkookles
Voor zaterdagmiddag 18 februari staat er weer een kinderkookles op het programma: aanvang 15.30 uur, het duurt tot ongeveer 18.00 uur (inclusief de maaltijd). De les gaat door bij minstens vier aanmeldingen, er kunnen maximaal acht kinderen/tieners (leeftijd omstreeks 10 tot 16 jaar) meedoen. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Inschrijven kan tot uiterlijk 12 februari (maar liefst eerder natuurlijk), via whatsapp of e-mail.

optmaxend-1673269550.jpg
Indiase-tafel-1673269569.jpg